Verhuur

Algemene Info

Onze ruimte in Brogum leent zich ook uitstekend voor workshops, presentaties en (bruilofts-)feesten. Bij verhuur is er altijd een beheerder en barpersoneel aanwezig. In onze zaal kunnen tot wel 200 mensen tegelijkertijd genieten van een feestje!

Een mooie bijkomstigheid: Als huurder draag je direct bij aan het culturele programma. Door de verhuur van Brogum kan het publiek hier blijven genieten van muziek, en kunnen jonge of beginnende artiesten zich blijven ontwikkelen.

De service van Brogum is op maat, de prijzen dus ook.
Prijzen op aanvraag.

Bar

Wij hebben een volledig ingerichte bar met allerlei soorten fris, bier, en wijn. We werken exclusief met ons eigen barpersoneel en het schenken van drank is alleen via ons toegestaan.

 

Techniek

Brogum beschikt over een professionele geluid- en lichtinstallatie en twee schermen en beamers.
Klik hier voor een overzicht van onze technische voorzieningen.
(hebben we iets niet in huis, dan kunnen we het inhuren).

 

(Bruilofts-)feesten

Dankzij onze bar, podium en hoge kwaliteit audio- en lichtapparatuur is Brogum erg geschikt voor een divers scala aan feesten.

 

Zakelijk

Behalve een waanzinnig poppodium is Brogum ook een bijzondere en veelzijdige locatie voor je zakelijke doelen. Zoek jij een inspirerende locatie voor een netwerkborrel, presentatie, motivational speech of wat dan ook? Brogum heeft een grote podiumzaal plus een professioneel team dat graag met je meedenkt op alle vlakken, van programma invulling tot communicatie en uitvoering.

 

Contact

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden van Brogum?
Neem contact op met Erik Bolier (bar@brogum.nl)