do. 19 mei

Vrijbuiter en Brogum presenteren: LAUW

Vrijbuiter en Brogum presenteren:

LAUW

Muziek in de zeilen: we zeilen over de Oosterschelde met live muziek van LAUW: meerstemmige vogelvrije neder chanson. In samenwerking met de Vrijbuiter presenteren we elke week weer nieuwe live muziek aan boord van Vrijbuiter.

 

LAUW
Met originele eigen liederen die gaan over liefde, verlangen, het leven en de dood, de zogenaamde ‘vogelvrije Neder-Chansons’ middels een bezetting van o.a. gitaar, accordeon, viool en ukelele, waarbij meerstemmige zang, verzorgen de drie dames van Lauw een aantal pop-up concerten op terrassen, op de pleinen van oud Nederlandse steden en de eerste zandpaden die Nederland doorkruisen. 

We willen meezingen met de parken en binnentuinen de bossen en heides die in de zomer behoren te zoemen en zinderen. Daar komt onze muziek, met haar thematiek en akoestische instrumenten goed tot haar recht. De teksten zijn dromerige, spannende verhalen die worden gebracht met humor en een zweem van zelfspot. Denk aan de ondeugende liefdevolle Amelie meets Crosby Stills, Nash & Young. Ella Wonder, Nancy Kleurenblind en Moira Mirck alias LAUW.  

Wij spelen voor het volk. Wij spelen voor Jan en alleman. Voor ons gaat het om de verrassing van het muzikale. De onderbreking van het alledaagse. De mensen een prettige middag bezorgen

Image
Locatie
Locatie