wo. 19 jul

Ventriloquism Locatie Vrijbuiter

Vrijbuiter en Brogum presenteren:

Ventriloquism

 

Ventriloquism staat voor buikspreken - uit het latijn: venter (buik) en loqui (spreken) - en is bekend door het gebruik van handpoppen. De zogenaamde ventriloquist manipuleert de stem zo dat het lijkt alsof het ergens anders vandaan komt, zoals een pop.

Bruno gebruikt echter instrumenten en andere artiesten om datzelfde effect te krijgen. Hij heeft verschillende composities gemaakt die onderdeel vormen van een carrousel die gespeeld kan worden in verschillende samenstellingen. Inmiddels zijn er 17 stukken, maar het aantal blijft groeien. De composities vinden hun oorsprong op de basgitaar maar kunnen allemaal worden uitgevoerd op andere instrumenten en door andere artiesten zonder dat ze de compositorische integriteit verliezen.

Ventriloquism wordt door Bruno solo opgevoerd én in diverse samenstellingen muzikanten en artiesten die hij kiest uit een groep van gerespecteerde vrienden. Door gebruik te maken van illustraties, notenschrift en aanwijzingen brengt hij deze muziek tot leven. Een voorstelling kan een minuut duren, maar net zo goed anderhalf uur.

Mede mogelijk gemaakt door de Zeeuwse gemeenten en de provincie Zeeland.
 
Tickets zijn alleen online beschikbaar, je kan ze niet op locatie kopen dus wees er snel bij!
 
Let op,dit evenement vindt plaats op de Vrijbuiter. Afvaarplaats: 't Luitje, Zierikzee.
Donderdag 15 Juni, aanvang 18:30

Image
Locatie
Locatie