vr. 31 mrt

The Cream of Clapton Band presents The very best of Eric Clapton

 

The Cream of Clapton Band

 
Van Cocaïne, Badge, Sunshine of Your Love en Layla, tot Forever Man, Tearing Us Apart, Holy Motheren Bad Love. Vier geweldige muzikanten en onuitwisbare familie- en muzikale banden met de erfenis van Clapton, bundelen hun krachten om dit inspirerende nieuwe concert uit te voeren met een energie en flair die helemaal van henzelf.
 
Leadgitarist en zanger Will Johns is Eric's neef; op keyboards is Noah East de zoon van Claptons oude bassist, Nathan East. Dit wordt nog versterkt door het wonderbaarlijke talent en showmanschap van Dylan Elise van Blood, Sweat & Tears, op drums, en multi-instrumentalist en zanger Steve Ball, die onlangs toerde met The Music of Cream. De set bevat niet alleen de 'Clapton Classics' maar herleeft hits van albums als Behind the Sun, August en Journeyman - opnamens die deze band in het bijzonder hebben beïnvloed en hebben geleid tot Eric's recordbrekende verblijf van 24 nachten in de Royal Albert Hall in Londen.
Gespeeld met een gevoeligheid die voortkomt uit het feit dat ze hun hele leven met deze muziek bezig zijn, deelt de band ook verhalen over het opgroeien in en rond een muzikale legende die 'vereerd en verheugd' is dat dit project in 2023 en daarna de weg op gaat.

 

31 maart 2023, aanvang 20:00